+40 736 799 269

Despre
AUTOKAT

Cumpărăm catalizatori în orice formă, en-gros sau cu amănuntul de la persoane fizice sau juridice. Ceea ce ne interesează este conținutul acestora, platină, paladiu și rodiu, substanțe ce sunt recuperabile la sfârșitul ciclului de viață al unui catalizator.

Despre Companie

Autokat este o firmă cu experiență în domeniul achiziției de catalizatori, având o echipă formată din oameni care au activat în această arie, muncitori și responsabili cu ceea ce întreprind și cu impactul pe care îl au asupra mediului înconjurător.

Prin natura sa, catalizatorii au rolul de a reduce emisiile nocive ale motorului. Iar noi ne-am propus să cumpărăm catalizatori pentru conținutul lor, pentru substanțele care se află în interior: platină, paladiu și rodiu. Astfel reușim să reciclăm catalizatori și să conservăm resursele naturale ale planetei, devenind conștienți de risipa acestora.

Colaborăm cu orice firmă, indiferent de mărimea sa, dar și cu persoane fizice. Astfel oricine este doritor, ne poate contacta pentru a-și crește rentabilitatea financiară.

Valori AUTOKAT

Pe parcursul întregului proces de achiziție, valorile care ne definesc sunt: profesionalismul, responsabilitatea și proactivitatea, pentru că ne dorim să producem o schimbare în viitor și considerăm că fiecare acțiune contribuie, indiferent de impactul mic pe care îl au rezultatele actuale. Folosim tehnologie de ultimă generație pentru a asigura un randament ridicat al procesului de reciclare, așadar procesul se va desfășura în cele mai sigure condiții pentru a avea grijă de planeta noastră.

Devino Partener

Ai un service auto sau de dezmembrări și îți dorești să câștigi un venit suplimentar? Noi cumpărăm catalizatoare, nu contează starea acestora, te așteptăm să ne contactezi pentru a estima împreună valoarea piesei! Alege să colaborezi cu un partener de încredere!

Cele mai populare
catalizatoare

ro_RORomână